Тест-контроль на допомогу вчителю


Підготовка в форматі онлайн сьогодні вже нікого не дивує. Учень, повертаючись зі школи, все менше часу витрачає на традиційні підручники та все більше звертається за допомогою до Інтернет.

Останнім часом, серед інших способів перевірки знань школяра, набув популярності тест-контроль відповіді 8 клас, наприклад. Що ж такого особливого в такому тестуванні? Головна особливістю тест-контроль відповіді 8 клас є його універсальність. Тест можна легко установити на комп’ютері та запускати в будь-якому браузері.

Плюси програми тест-контроль відповіді 8 клас очевидні. Адже вчителю не потрібно витрачати час на перевірку кожної роботи – програма виявить помилки та виставить оцінку самостійно по закінченню уроку. Звичайно, викладач далі матиме можливість скорегувати бал – підвищити чи понизити його.

Тест-контроль відповіді 8 клас має й певні недоліки. Так, педагог не має можливості від слідкувати саме ті завдання, в яких були допущені помилки. Тому робота над їх виправленням та попередженням у майбутньому дещо ускладнюється. Така проблема, звичайно, є тимчасово не вирішеною. Технології з кожним днем крокують вперед і немає ніяких сумнівів, що такий тест-контроль відповіді 8 клас в останньому, доопрацьованому варіанті, стане в нагоді кожному вчителю.

Поделись с друзьями:
Твитнуть