Тест-контроль у 9-му класі


Люда М.

Тест-контроль у 9-му класі. Злякалися? Довго паритися не треба, коли є сайти для скачки відповідей. Скачати відповіді і перевірити себе у знанні певного предмету. Тест-контроль призначений для перевірки ваших знань, а що краще допомагає закріпити знання і перевірити їх, як не відповіді. Зараз слово тест, тест-контроль звучить як вирок, адже всі не відійшли ще від тестування.

У 9 класі тест-контроль призначають доволі часто, адже це випускний клас, після нього або в школу далі, або в коледж. Вибір залежить від вас. Тому вимоги до учнів ставлять неабиякі. Контрольна роботи, самостійна робота, завдання, тест, тест-контроль  — і спробуй не написати чи не здати. Мусиш. Не прийшов, не було, хворів, поважна причина — в інший раз напишеш сам або пересдаси.

Я тест-контроль  вже не боюся, адже не такий чорт страшний, як його малюють. Навпаки, це закалка перед справжнім тестуванням після 11 класу. Звикаєш до такої роботи і не трусишся потім!

Тому не дрефуйте, робіть тестування самостійно, перевіряйте не стільки свої знання, а наскільки вим адекватно сприймаєте його. А щоб перевірити ще й знання вбийте в Гугл «скачати відповіді» і у перед! Отакий собі онлайн-перевіряльник.

Всім успіху!

Поделись с друзьями:
Твитнуть