Проконтролюй англійську

Іноземна мова – чи не найважливіший предмет у школі. Тому й часу на підготовку до неї потрібно виділити якомога більше. Тим паче це стосується тих дев’ятикласників, які вирішили закінчити школу та продовжити навчання в ліцеях та коледжах. Тест-контроль англійська мова відповіді 9 клас стане у нагоді учням, які бажають скласти підсумкові випробування на «відмінно».

Тест-контроль англійська мова відповіді 9 клас мають наступну структуру. Спочатку учням пропонується пройти лексико-граматичний тест, який складається із 30 запитань, до кожного із яких по 4 варіанти можливих відповідей, серед яких учень має обрати лише одну правильну. Далі перед школярем стоїть завдання на розуміння змісту тексту англійською із послідуючим тестуванням стосовно написаного. Всього англійська мова тест-контроль відповіді 9 клас складається із 36 завдань. Вкінці надаються вірні відповіді, згідно з якими учень зможе звіритися та переконатися у правильності вибору своїх варіантів.

Тест-контроль англійська мова відповіді 9 клас можна купити в відповідному магазині, замовити по Інтернет чи знайти у форматі онлайн. В перших випадках збірник тестів приблизно коштуватиме 14грн.

Поделись с друзьями:
Твитнуть